Symposium: Vroege Ontwikkelingsstoornissen

De belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van vroege ontwikkelingsstoornissen
Voortdurend is op elk terrein van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland een enorme hoeveelheid nieuwe informatie beschikbaar. De vroege ontwikkelingsstoornissen zijn op die regel geen uitzondering, zacht gezegd! Tijdens congressen en symposia, in tijdschriften en bij intercollegiaal overleg is voor alle betrokkenen bij de behandeling van deze stoornissen in de afgelopen periode weer veel nieuws gepresenteerd. Zo veel, dat het voor de meeste behandelaars ondoenlijk moet zijn geweest om overzicht te houden en te bepalen wat echt relevant is voor de praktijk. Het doel van het symposium Vroege Ontwikkelingsstoornissen is dan ook om betrokken GGz-professionals te informeren over de voor de dagelijkse praktijk belangrijkste ontwikkelingen en trends.
Programma
Onder voorzitterschap van Wouter Staal bespreekt een keur deskundigen in een serie bondige ‘key-note’ presentaties en een caput selectum, de voor diagnostiek en behandeling meest relevante ontwikkelingen. Onderwerpen die tijdens het symposium aan bod komen zijn:
- Genetica
- Psychopathologie bij het jonge kind
- Verslaving
- SOLK
- Trauma
- Antisociaal gedrag
- Sexting
Meer weten over symposium Vroege Ontwikkelingsstoornissen?
Wilt u meer weten over het programma, de sprekers en accreditatie? Deze informatie vindt u op de website van 4e Jaarsymposium Vroege Ontwikkelingsstoornissen.